Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Drömläge ..... bagatell av Fale Bure


Tidens gång

Tidens gång
är en sång
som smeker din kind
med solens vind

Den klingar långsamt ut
när din tid är slut
gropen är mörk och sval
den blir ditt sista val




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-02 09:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Till slut
hittade livet ut
från dop
till grop
var livet akut
2019-06-02

  ULJO
…………och allt som ryms däremellan. Fint om tidens gång
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP