Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas jonglering

Det går inte att krysta fram en dikt

Det är tankarna som måste jonglera

i ett ämne eller en synpunkt

och komma fram till något

som kan ge anklang hos mig själv

och kanske andra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-02 09:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Såå sant så!
;)
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP