Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon ville ha kuk i analen varje dag

Föll in i en sång, och bodde, samman i min själ , evga, SM skuggor älskande, inbjden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-02 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth