Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga som låter varje dammfri åtgång

Efterspelets febriga ström
där rösterna
kommande från våra jag dras undan
Handlingen följer vindens ström
medan man somnar in
på bänken i den morfemfåra
som drar igenom parken
medan verkligheten drar sig hovsam tillbaka
och låter kroppen fastna
i en verklighet utan natt
som hinner rusa igenom verkligheten
utan att finna fäste någonstans




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-02 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson