Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B-filmer

ett av mina stora intressen
är film och TV-serier
jag menar högklassiga sådana
och jag har väldigt höga krav

men jag kan också vara omåttligt road av
att nån gång titta på nån riktigt dålig B-film/ kalkonfilm –
en film som är så fruktansvärt dålig att den blir bra
och som blir en oförglömlig upplevelse
för att den är så dålig

ofta är dessa B-filmer i skräck-genren
men det enda hårresande och skrämmande med dem
tenderar ofta att vara det faktum att
det har satsats en massa tid och pengar på att göra dem
däremot kan de ha högt underhållningsvärde
om man tar dem som komedier




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-02 11:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Den enfaldige mördaren", gick ut från bion efter sett knappt halva filmen, usel!
2019-06-02

  Språk, hjärna!
:D
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP