Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

 

 

potäter och sill

det jag vill

i Midsommar äta

och kanske en räka

 

jordgubbar med grädde 

det är grejer de'

inget för den rädde

ni hänger väl me'

 

svenska sommaren så skön

ängen den är så grön

där kan älskande kela

medan orkestern spela

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-02 11:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Älvorna dansar
tolvorna svansar
2019-06-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
D u så skönt
A tt få sol och grönt
G o mat och krönt av
S kön musik, så fint
* man då blir lönt...
2019-06-02

  överlevaren VIP
En härlig tid!
2019-06-02

  Fulbergarn
Men ofta sitter man i sitt hägn
och iakttar ett regn
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP