Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap

du

en av mina bästa vänner 

som en lysande

varelse så full av

allt

du berikar mina stigar och

gör oss seende tillsammans

 

men din sorg som faller

till jorden tillfaller

även mig

jag känner den som

en aning i försommardoften

omöjlig att fånga

för den som går

bredvid

 

 

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-02 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP