Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag kunde

ge henne allt det där som hon vill ha
Allt det som hon pekar på
Men tyvärr så är jag ingen miljonär som tjänar så bra
Så jag kan tyvärr inte uppfylla alla hennes önskningar
och drömmar
Då är det nog bättre att jag släpper henne och låter henne
få gå, då att hon kan söka lyckan någon annanstans
För älskar hon mig inte mer än så
Ja, då får det va!

Jag önskar att jag kunde!

Ken Cassel
2/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-02 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det enda du önskar är att se tuttar.

små som stora - unga som gamla.

oh jag har ett minne inristat i min ryggrad - och jag minns varje spik.
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel