Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dålig deckare serie!

Mysteriet fortsätter
Tätnar
Men de stora frågorna finns kvar
Vem mördade den gamla tanten
Och varför
Ja, alla dessa frågor som ännu inte har fått sina svar
Så missa inte nästa avsnitt nästa vecka
Och som vanligt går det på samma tid och i samma kanal
Spännande va
Mysteriet bara växer och växer
Så missa inte upplösningen...

Som en dålig deckare serie!

Ken Cassel
2/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-02 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel