Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SANN FRIHET

Blås frihetsvind

Blås Andens vind

Blås himlens vind i dag

Blås bort allt skräp

allt ingenting

Här gäller Andens lag

Blås minsta lilla skrymsle rent

i själens dunkla vrår

Blås liv, blås oförgängligt liv

Jag vet att Du förmår

 

LARZ GUSTAFSSON 2/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-06-02 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin bön om helighet och renhet! Den tiden kommer...
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP