Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNACKET I LEKSAKSSTADEN

"Talk in Toytown"

Hur går snacket i dag?

Vem gjorde vad

och vem bröt mot en lag?

Vem har fel kläder

och vem har rätt stuk?

Vem ska vi stämpla

som sinnessjuk?

 

"Talk in Toytown"

Ryktesfloran står i blom

Skriver man under 

sin egen dom?

Säg något giftigt

Kanske bryter de ihop

Skäll på de där

som inte gör många knop

 

"Talk in Toytown"

Folk som lägger sig i

för att man inte kan

låta bli

Sug på din glass

Var timid, nöjd och snäll

Blir det ett bra program

på tv i kväll?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-06-02 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP