Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAGNETISK MEDELPUNKT

Jag vill inte vara en

magnetisk medelpunkt

Jag vill bara sitta i

ett hörn och ta det lugnt

Stadsmentaliteten

har gjort mig attackbenägen

Hoppar jag i galen tunna

blir jag smått förlägen

 

Jag vill inte vara som ett

centrum på ert torg

Jag vill ta min tillflykt till

min Klippa och min Borg

Jag vill inte vara som

en slagpåse för alla

Jag vill slippa alla som är

ytliga och kalla

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-06-02 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP