Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en grusgång

 

 

Går på en grusgång

på kyrkogården mot familjegraven

med en urna av sten.

 

Urnsätta en nära anhörig

i ett färdigtgrävt hål

av en kyrkvaktmästare. 

 

En tanke jag får

är att någon annan gång

kommer bära min urna

på samma grusgång.

 

Tycker tiden går alldeles för fort

idag en annans urna

kanske i morgon min.

...............................................................

Gud skapade nog oss rätt

men sedan har Hans skapelse

förändrats av tidens gång.

 

Vi alla borde vända oss åter

till det rätta med Hans skapelse!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-02 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP