Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltets mystiska födelse


Allting började centralt
Drömlikt enkelt flammande

Gåtfullt himmelskt inbjudande
Jublande kaskader livgivande

Mängder noterande oändlighet
Passerande quadrivium relativt

Skådande tiderna universellt
Vakande xoanons ynnest
Zonen återgår ändlöst

Övergående




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-02 19:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fyndigt :-)
2019-06-05

    ej medlem längre
Från A till Ö.
Snyggt!
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST