Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ja´... .. .

Kom inte och säg
att jag var bra
när jag är borta
det var ju just
de orden jag
behövt ha då...
När jag här va´!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-02 20:36



Bookmark and Share


  ULJO
Så klockrent. Sant. Viktiga ord detta att tänka på.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt