Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:12

Vändpunkten plötslig; 
kyligvinden dragit bort 

- sommarkvällskänsla




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-02 21:16



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det gick verkligen snabbt även
här.
2019-06-03

  ULJO
Värmen är åter här.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP