Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolikt spöklikt

Som något sagolikt.
Jag tar dig dit,
då livet är mardrömslikt.
Känslan är gammal, snudd på antikt.
Livet du kände är tomt, nästan spöklikt.

Kom hit,
kom hit.
Vägen efter kartan,
leva med varenda tanke och organ.
Är du likadan?

Vi kan andas i stunden,
blunda för bilden.
Blunda för allt,
precis som alla andra.
Då vi är allt och ingenting.

Som att sommaren är här för att stanna,
tårar ned för kinden, svett i din panna.
Livet är vackert,
vi är så färggranna.
Så äkta, så sanna.







Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-02 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords