Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teatermasken

Du mitt korallrev av oro.
Kärlekssökande som albatross du över
mina broar av is din aura av pärlemor glittra.
Brudnäbbarnas aprikosfärgade rosenblad
över oss som ett stilla regn önskar lycka.
Arrogans är lösenordet till ditt hjärta.
Du liftar hem på delfiner av kristall.
Som elefanthonan med blicken riktad mot
stjärnhimlen. Elefanthannen sänker sin blick mot marken.
Giraffen, noshörningen och lejonet släcker sin törst vid drömmarnas oas.
Med strasshalsband pantern blänker.
Älskling av självömkan, du gömmer dig bakom teatermask av snäckskal.
Du visar upp din krackelerade fasad. Men bara jag nuddar dig faller fasaden
och kvar blir endast en fossil av lycka. Livets teater tagit paus. I manuset alla dina repliker står. Men när verkligheten kommer ifatt dig vem är du då? Vem är du då?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-02 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP