Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan tusentals år passerat


Innan mörkret faller





Innan mörkret faller
flämtar en låga, innan den suckar
och försvinner.

likt varje liten strimma av oss
föds nya stjärnor

blinkar dagen
ett kort ögonblick.

Som du
och som jag.







Fri vers av Lars Gullberg
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-03 00:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I det stora hela är vårt liv kort
ett andetag blott!
Bra skrivet.
2019-06-03

  KattenKin VIP
Wow, gillar den här! Vackert summerat i samma anda som Salvatore Quasimodo:
"Människan står på jordklotet,
genomborrad av en solstråle
Och plötsligt är det afton"
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg