Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjerus.

Jag är bara helt jävla jättelycklig,
sådeså,
jag vet inte riktigt var det kommer ifrån
men det känns som jag kan hoppa jämfota jättehögt
och skrika ut min glädje, utöver hustaken
ett sommarskri av lycka, tills jag blir alldeles hes, just precis så känns det

så jäkla skönt att leva
precis just nu, med precis de här människorna, som jag kallar mina vänner

bara så ni vet

 

2/6 - 2019

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP