Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steel



a tree withdraws
everything;

transporting life
through narrow vessels

holding back; deep glow
beneath the silent fold
of winter







Fri vers av elara
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-03 19:02



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Exquisite poetry!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

elara

Senast publicerade
places
steel
* Se alla