Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skamhörna för allt som känns för mycket

Varför känner jag mig skyldig
när ansvaret är delat?
varför känner jag alltid mest
när kärleken är ömsesidig?
Eller är den det
Egentligen?
våra känslor emellan

Varför känner jag alltid så starkt
så omvälvande
Är du bara bättre på att dölja det?
Dölja stormen
Och låsa in den någonstans där i hjärtat
Kanske längst in i högra förmaken
En skamhörna för allt som känns
för mycket
För skämmas ska den som känner som jag
som känner skyldighet
i något jag borde älska




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-03 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten