Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyblomma

Som vilket annat svin är jag, lämnar med skötet fullt av sav.

Intet ont du anar min betalningsplan,
förvandlar hjärtat ditt till en blyblomma
när hon framför dig ut ska komma

Höga är de krav som komma skall
provet blir om du står pall

Bland vätskor och sena nätter, du mig strax åsidosätter
Till någon annan dina tankar sprätter...

Allt till trots det min kropp fått utstå, förvandlad uti varenda vrå.
Jag ser dig tassa ut på tå, priset jag får betala för längtan om att få bli två.







Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-03 06:47



Bookmark and Share


  Gin83
Stark och viktig
Fantastiskt formulerat
Tror många kan sätta sig in och till viss del relatera
Denna va tung men riktigt bra
Slutet är riktigt bra och det sista stycket berör verkligen
2020-09-10

  Hon kallar sig poet VIP
så skönt flow och innebörd i denna.... inspirerande språk
2020-08-25

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet!
2019-06-03

  danne //
tuff text , med en äkta känsla av darr.
Den är härlig när metal å substanser blandas samman...

återvänder till att den är tuff din text,
bra skrivet!
2019-06-03

    ej medlem längre
Fin text av dej, du med poeter.se allra vackraste alias!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin