Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstant rörelse

 


 


 


Jag vet inte vad jag vill mer än att jag inte kan sitta still.


Fötterna rör sig konstant, som om jag sprang.


Det ser konstigt ut när jag sitter i soffan framför tv’n.




Fri vers av ingenmening
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 07:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mycket lyckat steg rakt in i livet.
2019-06-08

  danne //
bra text!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening