Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanjeträdens styrka


De stora kastanjeträdens
blomställningar
Reser sig stolta mot himlen

Kraftiga stammar
smekta av grönskande
händer från fot till krona

Lite vid sidan om den
stora allfartsvägen

Ger av sin styrka till
en morgontidig resenär





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-03 08:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi om det vackra kastanjeträdet med sina blommande lyktor.
2019-06-03

  danne //
Mustigt och resligt
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP