Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödast

Vem är mildast?
Är det nån som inte är arg?

Vem är argast?
Är det nån som inte är mild?



Vem är friskast?
Är det nån som inte är sjuk?

Vem är sjukast?
Är det nån som inte är frisk?



Vem är dödast?
Är det nån som inte lever?

Vem är mest levande?
Är det nån som inte är död?



Vem är närmast?
Är det nån som är här?

Vem är mest avlägsen?
Är det nån som inte är här?




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-03 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP