Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader förlåt

Min kära mor

som inte var 

särskilt religiös

brukade säga

när någon gjort 

något elakt:

"Fader förlåt!"

Och så förlät hon dem

på detta sätt

Detta vore en nåd att stilla bedja om




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-03 10:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mycket bra skrivelse!
Alla bara går omkring
I dagens samhälle
Och väntar att andra
Ska be om ursäkt
För gångna ( och även
Inbillade?)gärningar
Att kunna ge förlåtelse
En av de största "gåvor"
I livet. Tänk om Israeler
och Palestinier kunde
Det till varandra?


2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP