Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi kan ligga sömnlösa eller med varandra

 

Jag vet att du kan få mig så där upp över öronen förälskad
Uppåt väggarna upphetsad som Etna på Sicilien
Att du kan fucka up min frisyr värre än spöregn
Dina läppar krydda mig med piri-piri

 

Och jag vet att du har makten att ta över min nation
med en handgest eller blinkning
Att jag skulle öppna
Om du hade textat att du va på väg till mig nu
Jag vet att jag hade skruvat upp volymen till max
Spelat Janine "Lose my mind" och
Cautious Clay "Cold War"
och slängt på mig nåt sexigt för dig att

 

 

 

Klä av mig...

 

 

 

Och om det finns nån där ute
i det här avlånga landet
eller hela Europa och Asien
Som skulle få mig att förlora allt mitt förstånd
I ett nafs

 

 

Så är det DU

 

 

 

Vi kan förstöra varandras kontinenter
Vi kan förklara krig mellan öst och väst
Här och nu
Vi kan låta djävulen på våra axlar
Komma upp till ytan
Under vita lakan
Bli eld och lågor

 

 

 

Låt mig veta om du vill
Låt mig veta om du vill
Ligga sömnlös ensam klockan 03 
eller hack i häl på varandra
Tills morgonen skriker på hjälp!
och natten räddas av våra skratt!

 

 

Du är min sorg, du är min förtvivlan
Mitt vansinne och fördärv, min lycka, min hungersnöd
Och jag skulle öppna mina gränser
Släppa lös mina rädslor i dina värsta turistfällor i Barcelona
Vifta vit flagg
Om du kom och la dig på mina naturkrafter nu

 

 

 

Kan jag få vakna i morgon med din doft
På mina breddgrader
Kan jag få vidga mina vyer,
slå upp ögonen
med

 

 

 

Sugmärken från alla världens hörn?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP