Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever på lånad tid

Vi lever alla på lånad tid

Om som vid alla lån

måste man amortera på dem

Och i detta fall

får man amortera

genom en hälsosam livsföring

Och skulle skuldsaldot 

bli alltför högt

så blir man inte likvid

mot sig själv

och livet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-03 10:35



Bookmark and Share


  Feminaz
Om den goda konsten att förvalta livet, en konst som behöver erövras varje dag!
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP