Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag talar sanning i mina Calvin klein-trosor

 

 

Jag föredrar hipster framför string
Det vet du vid det här laget
Att med rätt skärning runt midjan
Går det att syna mig
Ända in i sömmarna

 

 

 

Svarta
Vita
Gråa

 

 

Du kan ta mig på orden
Hålla mig vid höftbenet
Och prata goja
eller "Pang på rödbetan"

 

 

Och reklamen med Kylie Jenner,
Shawn Mendes säger typ att:
"My love is my statement"

 

Och
Jag kan stå helt tyst i dem, blunda i dem
Jag kan dansa till Kiana Ledé
remixer i dem
När hjärtat dunkar vildsint
och utom kontroll

 

 

Jag kan låta dig göra dina närmanden
Låta dig fingra på linningen
Jag kan se på dig med tindrande ögon
Och visa mitt rätta ansikte
Och jag kan ligga ner
eller stå upp för min åsikt
När du smeker av mig
i sovrummet med dämpad belysning

 

 

Om du i det ögonblicket frågar...
efter den nakna sanningen
Kommer du få den hud mot hud
under sådana omständigheter
är det liksom svårt att ljuga

 

"In my Calvins"

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-03 11:46



Bookmark and Share


  Leosm
Snyggt! Applåderas!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP