Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktionsfel

Jag spränger mitt bröst
i en förvandling
under blodröda skyar
försvinner i smärtan

Vilka tankar är mina egna?

En defekt är jag
så måste det vara
ett konstruktionsfel

Den där plötsliga totala tomheten




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-03 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP