Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eterns spyor

Vi sitter ute och det drar ihop sig till radions middagsnyheter. Vi lyssnar ofta till dom.
Men idag struntar vi i Eterns alla spyor av mänskligt elände.
Två koltrastar sjunger nämligen och deras budskap är upplyftande och så mycket vackrare.
Före spyor väljer vi sång och till all lycka börjar Västergöken just nu gala.
Bättre nyhet för en människa finns knappast att få.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-03 11:38



Bookmark and Share


  Viksten
Livsbejakande text
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP