Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

 

nu är fjärde våren

jag inte kan

plocka vitsippor, violer

en insmugen fridlyst blåsippa

till dig

en gnutta skogskänsla

till din lägenhet i storstan

 

nu är fjärde våren

blommornas överdåd

både är glädje och

ett svid i bröstet

 

fjärde våren

minnet av buketterna jag plockade till dig

för dig så nära mig i minnet

väcker min tacksamhet

 

Att du fanns

för oss!

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Rosmarin
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 12:46



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det är fjärde våren för mig också ;-/
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin