Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kör, kör, kör så fort som det går


FORMEL 1

Att befinna sig på vägen
och uppleva massa sväng
magkänsla är jätteviktig
lika viktig som i säng

Man ska hålla rätt på ratten
vara väl öm och aktsam
det ska göras på samma sätt
som med en snygg kurvig dam

Men då och då bromsa lite
köra så mjukt som på ägg
annars det kan så lätt hända
att i farten gå av väg

Jag tycker om långa kurvor
och gillar att köra snabbt
jag tycker om långa kurvor
och att köra i hög fart
Det är ingen tjej som glömmer
glömma det är inte lätt
alla pratar om en kille
som alltid kör FORMEL ETT

Jovo Janjicic










Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-03 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP