Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enkelt, det är lätt

det är enkelt, det är lätt
att utan både sans och vett

dikta ihop några rader
till och med romantiska serenader

men att faktiskt säga nånting
få till några strofer med lite sting

det är på en annan nivå
inser man kanske och då

får man lov att tänka till
lite och ibland står det bara still

man liksom trampar vatten
man skriver om ditten och datten

men det saknas substans
det blir som en dödskallars dans

och denna dikt verkar heller inte bli
nånting med några stora sanningar i

den blir nästan helt skit
bland de sämre jag skrivit

nu orkar jag inte mer
och ni frågar väl er

hur kan jag svamla på detta sätt?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 13:06



Bookmark and Share


  AKT VIP
Så kan det vara när ångan är oppe - eller inte!
2019-06-04

  Kungskobran VIP
Alla författare känner igen sig,
fint fångat av dig
2019-06-03

  Fulbergarn
precis så är det ibland
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP