Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

du är borta nu
ett stort steg för dig,
ett litet steg för mänskligheten




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 13:23



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ligger mycket i det. Vem sörjer den som frivilligt har gett sig av?
2019-06-04

  Kungskobran VIP
vi är så små så små sett i ett större perspektiv
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP