Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara på skoj Bodingen. ;)


Om en poet

 

 

nu är det måndag igen

börja om på ny kula

för den där Bodingen

som gillar hula-hula

 

han är en kul typ, typ

humor som är makaber

åh, mig i armen nyp

det finns ett aber

 

han inte gillar älgar

naturen dock han diggar

är rädd om sina fälgar

skyddar kottens piggar

 

denne besynnerlige karl

är en mystikens man

han ordens makt har

leka med ord han kan

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-03 13:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Öknens ros jag diggar
så även kottens piggar
likaså alla galna älgarna
dock icke alla fälgarna
somliga äro så rostiga
av norskt krom frikostiga
jag dansar hula-hula
andra säger fula-fula
ikväll åker bastkjol på
flyg till Hawaii hoppar på
tackar för denna ära
nu ska jag huvud högt bära

2019-06-03

  överlevaren VIP
Text med glimten i ögat....
2019-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul diktat om denne man!
2019-06-03

  Kungskobran VIP
Och han ger när han tar med den styrka som en karl har...
med djupt därinne..
2019-06-03

  Fulbergarn
ha ha ha
Älgar är bra
Älgar är bäst
Älgar är dom
jag gillar mest
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP