Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt

Så märkligt
att jag levt ett halvt liv
utan att veta att du fattades mig







Fri vers (Fri form) av Lisa
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-03 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som håller sig utanför de fyra ”kärlekarna” och gör på så sätt orden ”märkligt” röda. Väl gjort!
2019-06-09

    Lars J
Livets härliga mysterium preciserat med få ord, bra!
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa