Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyx - Haiku

 

 

leva lyxigt liv

vill säkert många mänskor

få förunnat är




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-03 13:58



Bookmark and Share


  Per Drysén
Undrar om de mår bättre
2019-06-04

  Bodingen VIP
Jag lever i lyx
för vad tycks
Öknens ros
gav en dos
av en ode
läs får ni se
Om en poet
som är asket
2019-06-04

  överlevaren VIP
Ja, tyvärr!
2019-06-03

  Kungskobran VIP
Roligt att en del kan ha det lyxit
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP