Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anne Marie Kvien

Det fiinns en världDet 

det finns en värld här utanför, Anne Marie

där står jag, alla, hela mänskligheten

frysande

 

det finns en värld

det finns en värld här utanför, Carina

där står jag, alla, hela mänskligheten

frysande

 

vi behöver dig, Anne Marie

vi behöver dig, Anne Marie

att smälta frosten i vår inomvärld.

 

Vi behöver dig

vi behöver dig, Anne Marie.

så många vill, men ingen kan

som du, Anne Marie, smälta block av is

i frusna bröst

och med din värme få var äng

att blomma

 

det finns en värld

det finns en värld här utanför, Anne Marie

kom, välsignade!

 




Fri vers (Fri form) av S-E Forslin/same
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same