Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jonathan Livingstone Seagull av Richard Bach


Mina vingar

Mina vingar bär mig
vindens termik är min sång
lyfter mot himmelen
svävar fritt söker vinden

Svävar mot högre höjder
hur högt kan jag nå
vinden för mig upp över molnen,
så här högt har ingen varit förut

När jag landar mjukt på stranden
är det ingen som vet,
ingen som sett
förutom jag









Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-03 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser förtrolighet och inre styrka
2019-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Med flygförmåga och gynnsamma vindar
kan man komma kan man sväva på höga höjder!
2019-06-03

  KattenKin VIP
Underbart i text och tanke! Applåder!
2019-06-03

  Öknens Ros VIP
Volare! Jag svävar.... ;)
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP