Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Spegel gråt

Det regnar mot mina ögonfransar,
tårar så lätta,
faller mot min själ,

den snälla,

hon
som
bär
mig
genom
allting.

Hon som gråter tillsammans med min spegel,
varje
ny avslutad
påbörjad
natt.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-03 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann