Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta

Så många frågor,
men inga svar.
Jag tror jag drar,
själen är brännbar.

Jag letar fortfarande efter orden,
för att beskriva varje ord.
Bokstavera livet,
kan du upprepa?
Jag är så trött på att leta.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-03 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
själen är brännbar, wow
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords