Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svälta oss på glädje (anorexia)

Bränn allt till grunden,
andas in stunden.
Börja om.
Pånyttfödd igen.

Vi kan känna doften av tragedi,
i min fantasi är du fri.
Kan man leva i en värld,
som är smärtfri?
Likt någon slags anarki?

Spräcka illusionen och vandra fria,
jag vill befria.
Spara, bevara, ta en kopia.
Leva dagarna problemfria.
Inte svälta oss på glädje,
likt anorexia.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-03 18:19



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
så bra. tunga rader, som en låttext!
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords