Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tror helt enkelt Gud tröttnade på mänsklighetens omänskligheter


För fem minuter sedan

För fem minuter sedan
tog verkligheten slut.
Få har fattat det
men så är det.

Det var inte så
att jorden gick under
eller att det var Domens dag.

Verkligheten tog bara slut
så vad som återstår
är vår sammanlagda förmåga
att hålla ihop rubbet
med vår fantasis och vår logiks hjälp.

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-03 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP