Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vandring ger tankar


Retreatvandring



havet andades med lugna andetag
rev sin rygg mot bryggans ben
sjöng med sorlande röst
om barkbåten som kastades upp på land
havet andades i djupa andetag
spände ut sitt bröst
fingrarna spretade
strök över stenarnas mjuka barm
svallvågorna slipat har
många till planslipat glas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-06-03 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP