Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uttryck som man andvänder när man gått igenom smärtsamma situationer.


Efterklok

Allt eftetsom åren gått har
jag trots alla besvikelser
och tårar lärt mig mycket
om mig själv och mina
reaktioner

Jag har lärt mig om
ljus och mörker. Om att våga
vara sann mot min kropp och
själ och vågat utmana den
smala ensamma vägen.

Jag har genom detta blivit
självförsörjande, ansvarsfull
självständig och inte kompromissat
bort de sanningar som visats mig.

Jag har fallit och det har gjort
ont men alltid rest mig och gått
vidare med hjälp av en inre styrka.

Jag hoppas naturligtvis att en dag
få möta min spegelbild. Någon
som kämpat och lärt sig om livets
berg o dalbana och trots svårigheter ändå
har hittat sin inre källa.

Tillit till att allt har en mening
fast det är svårt att förstå!

Efterklok..... om att bli klok efteråt!


















Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-03 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka eftertänksamma ord som speglar din visdom
2019-06-08

  Klaus Peter Jensen
Et fint skrivet digt om at lære her i livet. Måske er dette meningen med livet, hvor jeg dog også nogle gange synes, at der kunne være lettere veje til lærdommen. Uanset dette kan jeg godt lide dit digt og dets komposition trevlig helg Klaus
2019-06-08

  Lars Hedlin
Lärdom i livet!
2019-06-07

  M:tin
Fint skrivet!
2019-06-07

  TT
Prrecis! Inte bitter. Bara lärt sig något. Klokare. Insiktsfull text.
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP