Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNINATT

I en vaken juninatt
ser jag dimma över dalen
bygga bro
till himmelen

i tanken gör jag över
för att träffa alla dem
som med vingar
gått dithän

dom ser inte att jag kommer
ser nog inte att jag går
ty jag har ej den rätta dräkten
så bortom dem jag står

jag får nog vända åter 
på vår dimbro
till vår jord
och se hur bron upplöses
utav sol och fågelkvitter
med vackra välkomstord

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-03 21:34



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Berörande vackert!
2019-06-05

  Feliaxel VIP
Så vackra bilder du målar upp i mitt inre
2019-06-04

  ULJO
Så fina tankar i denna. Som en drömlika bild.
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP