Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravda i stjärnor




När vi stod där
på stranden
och började vada ut
var det som om
solnedgången
böjde sig fram
och tog oss i sin famn
och begravde oss
i stjärnorna.
i vårt nya sovrum
i natt.
Att drömma
sig bort.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-03 21:43



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
jag har varit i San Agustin på Gran Canaria en vinter då jag bara behövde sol och värme. Precis så bra mådde jag.
2020-01-07

  R.pupkin
Fin Känsla!
2019-06-20

  Judas Ekholm VIP
Du kan det där med ordsnickeri och känslosvall. Mycket bra!
2019-06-05

  KattenKin VIP
Så himla fint! Som en tripp av romantik.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg