Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuet är kort, men det är allt som faktiskt finns.


Etftersmak är sällan samma sak som passion



eftersmaken var inte bara torr,
den kunde närmast beskrivas


som tom.




Han bläddrade febrilt i sin bok
efter svar men fann bara ord,

Ingenstans fann han känslan


inte en stavelse kunde ersätta
verkligheten, ens något av den







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 22:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
verkligheten överträffar alltid dikten
2019-06-04

  Kungskobran VIP
verkligheten överträffar alltid dikten
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP